Despre noi

”Am pornit afacerile mele din pasiune, din dorința de a schimba în bine cursul vieții pentru multe persoane. Succesul am ales să nu îl măsor în numere, pentru că am pornit la drum cu sufletul deschis către ceea ce consider etic și responsabil în actul medical: calitatea serviciului, pasiunea pentru excelență și încrederea acordată fiecărei persoane în parte”.

Dr Ilie Vonica, fondatorul Polisano Pharmaceuticals

Portofoliul de produse actual, cât și cel viitor se bazează pe următoarele principii:

  • Inovație – dezvoltăm continuu cele mai noi și moderne formule farmaceutice
  • Diversitate – acoperim cele mai importante arii terapeutice
  • Adresabilitate – ne dorim ca produsele noastre sa ajunga la cat mai multi oameni, fara a face niciun compromis din punct de vedere al calitatii

Istoric companie

Înfiinţată în 2003, printr-o investiție greenfield, Polisano Pharmaceuticals este o afacere cu capital integral românesc.

Viziune

Ne dorim să devenim un furnizor de produse și servicii farmaceutice important si de încredere, recunoscut pe plan național și internațional.

Misiune

Ne-am propus să contribuim la îmbunătățirea stării de sănătate a oamenilor prin ofertarea unei game complete de produse și servicii, acoperind arii terapeutice de importanță majoră.

Valori

În tot ceea ce facem suntem ghidați de:
Pasiunea pentru excelență
Angajamentul pentru calitate și siguranță
Responsabilitate
Implicare

Certificare ISO 9001

O recunoaștere a activității manageriale, a bunelor practici din cadrul organizației și orientarea continuă spre calitate.

ISO 22000

Este un standard de referință ce însumează următoarele elemente cheie, recunoscute internațional, pentru asigurarea siguranței alimentului de-a lungul circuitului agro-alimentar și până la consumatorul final: comunicarea interactivă, managementul sistemelor, principiile HACCP și programe preliminare.

Certificare GMP

Reprezintă o garanție a conformității proceselor de fabricație cu reglementările specifice din industria farmaceutică.