Compartimentul de Farmacovigilenta (FV) al companiei Polisano Pharmaceuticals are ca obiectiv permanent monitorizarea continua a siguranţei medicamentelor pentru care compania este Detinator al Autorizaţiei de Punere pe Piata (APP). Specialistii din cadrul acestui serviciu colecteaza informaţiile de siguranta care apar din folosirea in practica medicala a produselor POLISANO PHARMACEUTICALS, informatii a caror analiza stiintifica ulterioara furnizeaza date cu privire la posibilele modificari ale balantei beneficiu/risc a medicamentelor.

De asemenea, compania s-a asigurat ca poate lua toate masurile necesare pentru a minimiza riscul, atunci cand este cazul, asumându-şi în felul acesta responsabilitatea pentru medicamentele pe care le-a lansat pe piata.

Ce este o reacție adversă?

O reactie adversă se definește ca „un răspuns nociv și nedorit, determinat de un medicament” și pot fi menţionate sau nu în prospectul medicamentului.

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse menţionate sau nu în prospectul medicamentului.

Pentru a raporta o reacţie adversa suspectată la un medicament Polisano Pharmaceuticals, puteţi contacta direct Serviciul de Farmacovigilenţa:

Compartimentul de Farmacovigilență

Adresa: Sibiu, Soseaua Alba Iulia, nr. 156, 550052
Mobil: 0744 341 307
Tel.: 0269-259993
Fax: 0269-259992
Email: [email protected]

VEZI FISA DE RAPORTARE RA PERSONALIZATA